Spóroljon vízmegtakarítással

Önnek is elege van már a magas vízszámlából?
Mit szólna, ha 30-50%-kal kevesebbet kellene fizetnie mostantól?

100% pénz visszafizetési garancia!
Próbálja ki a mi kockázatunkra! Ha 3 hónap elteltével Önnek nem csökken a vízszámlája, kérdés nélkül visszavásároljuk termékeinket!


Az elmúlt 20 évben szépen csendesen (sőt néha nagy zajt csapva) emelkedtek az energiaárak és ezzel együtt a vízdíjak is! 1991-ben 17 Ft-ot kellett fizetni 1 m³ vízért, 2000-ben már 210 Ft felett jártunk ma pedig már nem ritka az 500 Ft közeli ár sem!

Ez közel 30-szoros drágulás! Ki tudja mi lesz újabb 5-10-20 év múlva?
Egy biztos az ivóvíz kincs és nem pazarolhatjuk következmények nélkül!

Termékeinkkel jelentősen csökkentheti háztartása folyóvíz felhasználását és a melegvíz előállításához szükséges energiát is! Hogyan működik?

Egy éven át, átlagosan* napi 20 Ft-ba kerül egy háztartás víztakarékossá tétele és a tapasztalatok szerint 45-50 Ft az ami naponta a családoknál marad, vagyis ennyivel csökken a vízszámla, ha a napi bontást nézzük. Biztosak vagyunk benne, hogy bárki, több mint napi 20 Ft-ot is elő tudna teremteni, még több éven át is, hogy egy olyan perselybe tegye, ami minden nap megduplázza a beletett összeget! Ezt tudják a víztakarékos termékeink is! És erre még GARANCIÁT is vállalunk! *az eddigi átlagos vásárlási érték szerint

Szerelje fel csaptelepeit ezekkel a speciális perlátorokkal, melyek levegővel dúsítják a vizet, így kézmosásnál, mosogatásnál, fogmosásnál, tusolásnál és minden olyan tevékenységnél amelynél folyóvizet használ, jelentős megtakarítás érhető el!

"Az átlag vízfogyasztásom (3 fős háztartásnál) 10 m3 volt, a készlet felszerelése után, ez 8m3 lett. Ez kiszámolva 785 Ft-os vízdíj mellett, évi 18840 Ft. Az energia megtakarítás kiszámolása kicsit nehezebb, de azért látszik a különbség. Tárolós gáz boyler adja a melegvizet, nyári hónapokba amikor csak a melegvízhez és főzésre fogy a gáz 25-30m3 megy el havonta. A készlet felszerelés utáni egy hónapban 21 m3 fogyott. Ha átlagolom akkor ez olyan 6m3 megtakrítás kb. Ez 140 Ft-os gázdíjjal kb. 10080 Ft-os megtakarítás. Azaz összesen 28920 Ft/év. Azaz havi kb.2400 Ft. Természetesen a pontos megtakarítás kiszámításához több havi fogyasztás figyelése szükséges, azonban első lépésben ez se rossz eredmény." Dömötör László, Zalaegerszeg

garancia

100% visszavásárlási garanciát vállalunk termékeinkre, mindenféle apróbetűs feltétel nélkül! Vagyis ha nem csökken 3 hónap után sem a vízszámlája, akkor egyszerűen küldje vissza a termékeket a számlával együtt és kérdezés nélkül, azonnal visszafizetjük a termékek árát!

Számolja ki, hogy az Ön családja mennyit tudna havonta ezzel az  egyszerű eszközzel megtakarítani!

banner

Néhány érdekesség:
– egy lassan csöpögő csap is 40-120 liter vizet pazarolhat el egy nap
– 1 tonna papír előállításához 27.000 liter vizet használnak fel
– egy átlag európai naponta 150-200 liter vizet használ el
– Kenya egyes részein egy ember napi vízfogyasztása 2-5 liter
– bolygónkon 1 milliárd ember küzd a szomjhalál ellen
– 20 év múlva 3 emberből már kettőnek nem lesz elég ivóvize
– Olaszországot, Spanyolországot és Görögországot az elsivatagosodás veszélye fenyegeti

Magyarországon még nem ennyire aggasztó a helyzet, de egyes települések környékén gondok adódhatnak a klímaváltozás kapcsán. Most már biztos világossá vált, hogy itt nem csak az Ön pénztárcájáról van szó, hanem közös felelősségről!

Mi nem hordunk transzparenseket az utcán, nemcsak üres szavakat hangoztatunk a médiában, nem kötözzük magunkat egyetlen híd lábához sem…
Mi tálcán nyújtjuk a megoldást nevetségesen alacsony áron! Vegye el tőlünk és állítsa át háztartását energiatakarékossá  és környezetbaráttá!
(És takarítson meg évente egy halom pénzt!)

Ne csak az legyen trendi Magyarországon, hogy a multik roskadásig rakott polcai között tologatjuk bevásárlókocsijainkat vagy hogy csak a plázák emberi fogyasztásra teljesen alkalmatlan gyorsétkezdéiben csillapítsuk éhségünket… de ezt biztos Ön is tudná folytatni!

Legyen trendi felvállalni a felelősséget és felnőtt módjára cselekedni,
mindenkinek egyénileg a saját otthonában!


*az eddigi átlagos vásárlási érték szerint
Keressen pénzt vízmegtakarítással!
Bejelentkezés

Az Ön tanácsadója:

Szabó Tünde
  • E-mail: molnarne.szabo.tunde@gmail.com
  • Telefon: +3696312570

© 2011 | Vízszámla csökkentés magyar családoknak! Vásárlási feltételek

Számoljon velünk! x
Számolja ki, mennyit takaríthat meg évente termékeinkkel!

Átlagosan 222%-os megtérülés évente, egyszeri beruházással!

A kalkulációt kérőknek ajándékba adjuk Vidi Rita - Hogyan spóroljon meg havonta legalább 20.000 Ft-ot e-könyvét és havonta kisorsolunk egy kis víztakarékos szettet.

Érdemes velünk számolnia!

Kattintson ide »